Behandlingar

redken-haircolorist

Redken Certified Haircolorist

Att erhålla utmärkelsen Redken Certified Haircoloristredkenfrisor bevisar att du är expert inom ditt område med mycket god teknisk kompetens för hårfärgning och är speciallist på Redken’s hårfärgningsprodukter för att kunna ge kunden en utmärkt konsultation och ett förutsägbart färgningsresultat. Att vara certifierad Redken-colorist innebär att du är en av de bästa i branschen och att du har den högsta tekniska kunskapen inom professionell hårfärgning för att kunna ge kunden en exceptionell service och ett utmärkt färgningsresultat.

Olaplex

Olaplex

EN NY REVOLUTIONERANDE PROFESSIONELL (SALONGS) BEHANDLING

olaplex-no3-blond-webbOlaplex öppnar nya möjligheter som ett nytt verktyg eller som en ny behandling. Valet är ditt! Med Olaplex No.1 Bond Multiplier som vertyg tillsätts det till blekningen eller färgningen för att avrundas med Olaplex No.2 Bond Perfector efter färgen sköljts ur. Resultatet blir ett friskt hår. Utöka möjligheterna med Olaplex genom att erbjuda det som en ny behandling i salongen. Med Hair Perfector No.3 får kunden möjligheten att i hemmet förbättra hårkvaliteten som en behandling en gång/vecka. Eller använd som en förbehandling till framtida färgsessioner. Hair Perfector No.3 är helt unik i sin funktion där fokus är att laga håret, inte bara ge en kosmetisk effekt.

VAD ÄR HEMLIGHETEN MED OLAPLEX?

olaplex_zoomDet hela startade med två ledande forskare inom Material och Kemi utan erfarenhet av hårprodukter; Dr. Eric Pressly och Dr. Craig Hawker. Detta dreamteam lyckades utveckla en ny innovativ molekyl, fri från silikon och oljor, som ensam skyddar och återskapar svavelbindningar i hårets struktur under och efter kemisk behandling. Helt unikt är att svavelbindningarna blir starkare än utgångsläget med bättre hårkvalitet som fördel. För många frisörer låter detta som en saga för bra att vara sann…då bör man lyssna på vad världens bästa frisörer har att säga om Olaplex överallt i sociala medier! Alla är överrens, man måste testa själv för att bli frälst!

Läs mer på olaplex.se.

hairtalk-logo

HairTalk extensions

hairtalk-img1Hairtalk Extensions är marknadens mest skonsamma extensions. Hairtalk erbjuds endast på auktoriserade, särskilt utvalda, salonger.

Hairtalk extension tillverkas bara av etiskt handlat tempelhår och sätts i med ett patenterat tejpfäste. Tejpfästet kan sättas i de allra tunnaste hår då fästena inte sliter på håret under. Hairtalks hårkvalitet är noga utvalt för den nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat vilket gör att hårkvaliteten håller omsättning efter omsättning.

Vill du veta mer om Hairtalk? Kontakta oss för att boka en gratis konsultation med en av våra utbildade Hairtalk-stylister eller läs mer på hairtalk.se.

Bröllop

Skimra extra mycket på din bröllopsdag! Låt oss hjälpa till att göra er stora dag speciell och vacker! Hos oss får ni personlig rådgivning och hjälp med tidsplanering/bokning av de behandlingar ni önskar, både före och under bröllopsdagen. Vi kommer att vara väl förberedda med all tänkbar service denna dag och lämnar ingenting åt slumpen.

Quick Fix

Rädda din look för det hastigt påkomna mötet, eller daten! Kom in till salongen så fräschar vi upp din frisyr eller make-up.

Events

Salong Preben öppnar gärna sina dörrar efter stängning för dig & dina vänner. Varje evenemang är speciellt och vår erfarna personal ser till att allt är anpassat efter just dina behov. Med allt från champagne & jordgubbar till makeup & stylingtips gör vi allt för att ni ska få en kväll att minnas! Tjejkväll, After Work, möhippa, teambuilding; bara fantasin sätter gränserna.

Kontakta oss för mer information

Öppet:

Vardagar 09-18
Lördag 09-13